Nirvana

2010.04.26. 18:55

 az első Nirvana albumnak hitt cd-n fura, nőies hangja volt Kurt-nek, de én nagyon fasza voltam, mert kívülről tudtam a szövegét, igaz nem értettem, mit jelent. Elég nagy kuszaság volt a fejemben akkoriban, szóval valahogy megtaláltam a Nirvanát... ja, A cd valami emlékfeldolgozás bizéria volt [és persze nem Kurt énekelt rajta], de erről nem világosítottak fel, mivel a környezetemben csak én ismertem [ami szerintem is meglepő, aha]. ekkor voltam olyan 12-13 éves, anyámék váltak, én meg egyszerre voltam lázadozó, kamaszodó kis "rocker" és olvastam ezoterikus fejtegetéseket, szóval elfoglaltam magam.
egyszerre voltam nyugodt és dühödt, azaz, nem egyszerre, hanem egyszer az, egyszer amaz... eleinte elég jól viseltem a körülményeket, még Apa elég rossz állapotát is én próbáltam kezelni, anyám meg próbálta nem teljesen összetörni magát. legtöbbször kedves voltam és higgadt maradtam a legszarabb helyzetekben is, nagyon összeaptam magam.
 

mikor mindenki rendbe jött, én összezuhantam, gondolom, a sok tehertől, amit cipelni próbáltam, pedig senki nem kért rá, és igazából nem is vettem le senkiről terhet, ezért nem sokmindent látszott hogy tettem, szóval ottmaradtam egyedül, mert nem kellet senkit pátyolgatni, engem meg ugye nem pátyolgatott senki.

befeketedtem, belül is, és a ruháim is, aztán már nem nagyon emlékszem mivolt, jöttem a középsuliba, ami elég kemény menet volt, akkora már elég visszahúzódó lettem, és féltem az összes embertől.

jött a "halálos szerelem", Tojgli, aki még most is olvassa a blogot, mint ahogy ezt is, szóval igen, ott volt a mélypont, de nem miatta, és nem haragszom, és nem fogom rá, elég könnyen elmerültem magamtól is a szarban.
Ő is elég szarul volt, de szerencsére volt annyi lélekjelenléte (több, mint amennyi nekem), hogy elküldjön a bús picsába, eleinte kedvesen, aztán kicsit elbaszta, de nem baj.

eddigi, ebben a testemben eltöltött földi létem alatt a legtisztább szeretetet [és tüzes szerelmet is] Bence mellet éltem meg. egy ideig. már csak szeretet van, legalábbis irányomból felé biztosan. még nem tiszta, mert az önzésem féltékennyé tesz, ami ugye nem az Ő előrehaladását kívánja. pedig az eszemmel kívánom én, de még mindig magamhoz akarom láncolni kicsit.  [kis angyalkafürtös Majom] hiányzik a haja, a szeme, a nevetése, az egész teste, és a szeretet, amit -míg jó volt- kaptam, és most pedig magamnak fogom megadni. na. :D

 

Apa hazajött Pestről és elmentünk csavarogni. baromi jót beszélgettünk.

ja, és ami fontos;
találkoztam A szőke herceggel.
a nők 2 csoportra oszthatók a szerint, hogy hisznek e a szőke hercegben, vagy sem.
én eddig az utóbbi csoportot erősítettem egészen tegnapig, mikor láttam őt. :D
nem fehér lovon ült, hanem a 32-es buszon, meleg kék szeme volt és tökéletes arca, ja és igen, magas is volt. nem kellett megmentenie, ellenben annyira összezavart a jelenléte, hogy 2 megállóval előbb szálltam le, mint kellett volna, így plusz 3/4 órás gyalogtúrát szerezve magamnak.

ma a burger kingben újabb szőke pasi, kedves arca volt és szeme, nyitott volt a humorra. 

egyébként az ösztönlényem úgy kíván egy fiút vagy inkább potenciális férfit, de tudom, hogy egy újabb kapcsolat csak menekülés lenne, és én egy kapcsolatnál most jobban szeretnék inkább önmagammal megbarátkozni, esetleg még meg is szeretni, hogy aztán más is meg tudjon, de mégse függjek az ő szeretetétől. [na ezt a mondtatomat a magyartanár vagy áthúzná, de legalábbis 3 külön mondattá bontaná; én mégsem teszem :D]

megint nagyon okos voltam, 
ja igen, az egész a Nirvanából indult ki, ami azért egy elég komoly dolog, a banda sosem volt az, de mindegy. én szeretem.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsencimeablogomnak.blog.hu/api/trackback/id/tr911953472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsı' 2010.04.27. 14:53:01

"eddigi, ebben a testemben eltöltött földi létem alatt a legtisztább szeretetet [és tüzes szerelmet is] Bence mellet éltem meg."

Nana, én ezt nem hiszem el neked :)
Szerintem neked Toji volt az etalon, még Bence alatt is, legalábbis nekem úgy tűnt, hogy te két szék közt kapaszkodsz, és nem akarsz a földre zuhanni :)

papírzsebkendő-lány 2010.04.27. 14:57:38

szerencse, hogy nem befolyásol a hited :D

sokáig Toji volt az "etalon", de hogy végig, az egy nagyon erős túlzás.
és amit Toji jelentett, az nem szerelem volt, hanem menekülés, hát, így sikerült...
mikor Bencéhez sikerült menekülnöm, végre a megfelelő kezekben voltam -akkor-.

Bence legalább egy határozott ember, és nem kellett viselnem a "szeszélyeit", mikor szakított, akkor is tudta, hogy mit akar, és mit nem. én sem maradtam sokáig kétségek között, csak míg áltattam magam.

papírzsebkendő-lány 2010.04.27. 15:00:27

+ ezt inkább hagyjuk, kb annyi értelme van, mintha vaknak integetnék,
Apával egyébként is eléggé átvesézem ezeket mindig,
és ő nem vak plusz integetnem sem kell.

bazsı' 2010.04.27. 21:31:37

@papírzsebkendő-lány:
Hey, én se vagyok vak, de persze hogy nem úgy látom a dolgokat, mint apud aki ott él veled... :)
Nekem amúgy sem kell integetned, integess a szőke hercegnek :)

bazsı' 2010.04.27. 21:31:57

Amúgy hogyhogy sosem írsz rám újabban? Haragszol? Nem akarsz velem beszélgetni?
Gabit nyúzod? :)

papírzsebkendő-lány 2010.04.27. 21:36:36

bocsi Bazsí, nem akartam bántó lenni.

ha így nézzük, te sem írsz rám újabban :D
és amúgy nem haragszom, semmi ilyesmiről nincs szó, most egy kicsit elvagyok, meg látom, te is,
nincs megírva, hogy minden nap beszélnünk kell (:
szóval nem történt semmi, csak most ilyen, ha igényled a dumcsit, én szivesen, csak mostanában a regenerálódás, ami elfoglalt. :D

G.-t nem nyúzom, inkább ő engem, de egyre erőteljesebben, és kettőnk virtuális pályafutása ezúttal sem lesz hosszú életű, úgy érzem. :D

kaksi, fosi.

bazsı' 2010.04.28. 15:05:20

Örülök a regenelárálódásodnak, meg hogy nem haragszol, nekem ez a fontos.
A blogból úgyis megtudom, ha történik veled valami fontos.
Kérdésem lehet hogy lesz valamelyik nap, bár időm az marhára nincs.

:)
süti beállítások módosítása