2010.06.21. 21:41

 

 fos esős nap volt, meg Ebes-tour Nikivel meg Márkkal, még jó, hogy a legsemmibb ruhácskám volt rajtam,
ja igen, meg a nyári gyakszi első napja
bakker ingyér'
pedig ingyen még a szánk se ér össze.

nagyjából olyan csicskák vagyunk, de nem baj, még úgy 3 évig leszünk azok, meg majd az egyetemen robotok, aztán csak felnövünk és szabad felnőttek leszünk, egészen addig, mig nem lesz valami jó munkánk, ami elveszi az időnket, és leszívja az energiát, aztán megöregszünk és nyugdíjba volunulunk, jobb esetben egy olyan féfrival, akit legalább egyszer szerettünk, és amíg nem szól közbe valami kényes egészségügyi probléma, végre ÉLHETÜNK, aztán mikor már nem tudunk majd semmit csinálni, szeretnénk, majd meghalunk, és kezdődök az egész előlről.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsencimeablogomnak.blog.hu/api/trackback/id/tr902099393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsı' 2010.06.22. 15:41:22

Minálunk a nyári gyakszi tavaly úgy nézett ki, hogy a kezünkbe vágtak egy papírt azzal a dumávval, hogy "nesze menjetek keressetek egy céget ahol gyakszizhattok oszt csá", mi persze 0 tudással 0 tapasztalattal azt se tudtuk, hova menjünk, így nem is mentünk sehova. A fél osztály azt csinálta, hogy bement a meló-diákhoz, kitöltette a papírt, a másik fele meg rokonokkal/ismerősökkel/szülőkkel töltette ki :)

A csicskulás elkerülése érdekében annyit tehetsz, hogy vagy tanulsz 24-25 éves korodig, lesz diplomád és egy fasza melód, vagy beházasodsz a Rockefeller családba, vagy alapítasz valami fasza kis vállalkozást :)
süti beállítások módosítása