bicaj

2011.07.06. 15:36

Apámnak 3 van, tárcsafékek, puccos nyereg, elit váz, és persze patentos pedál vagy mi a lószar a jobb tekerés végett.
jól tudom titkolni, pedig családi vonás a bicikliőrület, ami rám annyira nem is igaz, de akaratlanul jobban értek hozzá az átlag lányoknál.
mikor kicsi voltam, autószerelő is akartam lenni a sokminden más mellett, meg persze balerina, nyomozó, író, divattervező, mondhatni, így összességében elég uniszex jövőképek.
furcsa, hogy sohasem kötöttek le, nem is érdekeltek a kifejezetten entellektüel foglakozások, egyszer éreztem enyhe vonzalmat a földrajz iránt, de mikor általános iskolában bejött tantárgynak, egyből elszállt minden kedvem tőle.
itt vagyok most, és bár jó ideje határozottan tudom, mi lesz belőlem, ha felnövök, nem foglalkozom vele. nem írok, nem rajzolok.


a jövőm kapcsán egyetlen dologban vagyok bizonytalan: Bencében. a terveink szerint külön utakra lépünk majd, nem a párkapcsolatot illetően, hanem főiskola, meg ilyenek.
jut eszembe. le van zárva a telefonja, hogy "ne tudjam nyomogatni" (mintha jégkrémből lenne, basszameg). okos lány lévén, természetesen rájöttem a kódra, tisztességes lány lévén pedig nem néztem meg az SMS-eket. annál kíváncsibb voltam a képekre, gondoltam, óhatatlanul találok benne néhány szétnyitott pinát, szilikoncsöcsöket, amik a férfitelefonok tartozékaik. nos, Bence tagadhatatlanul férfi, ám pornóskurvák képei nélkül. szerencsémre amikor behozta a képeket (high-tech telefon, persze) szinte rögtön le is fagyott az egész rendszer (az enyém is, meg a telóé is). valami középszintű modellfotók egy korombeli csaj arcáról, meg egy idétlen, tükörben pózolós kép, amin husis pocak bevirított. az ilyen dolgok rosszabbak a pornónál, mert komolyabbak. nem is én lettem volna, ha nem öntik el szemeim a könnyek, és nem füstöl a fülem az idegtől. Ő még aludt, a világért sem ébresztettem volna fel, és órákig magamra maradtam a bánatommal.
nem az a típus vagyok, aki szó nélkül hagyja az efféle dolgokat, így amint kinyitotta a szemét, kezdtem szívni a vérét. Ő persze csak röhögött, hogy "jaa, Dóri, a volt osztálytársa"? mondtam, nincs két anyám, hogy az arcáról megállapítsam a nevét (nehezítő körülmény a sok retus), viszont én nem őrzök képet más pasikról sem a telefonomban, se máshol. nagyon viccesnek találta a szituációt, ami először csak jobban felbaszott, de aztán lenyugtatott, de csak annyira, hogy ne legyek még utálatosabb.
végszóul megígérte, kitörli, amúgy is csak azért volt, hogy átküldje a másik volt osztálytársnak.
egyébként nem az lett volna a lényeg, hogy letörölje. hanem, hogy egyből letörölje, amit átküldte a célszemélynek. de mindegy, mert arról már lecsúsztunk.
'válaszul', gondoltam, én is csinálok már néhány képet magamról, hogy reagál. bejött. mondjuk modell nemigen leszek, de táboros faszveréshez megteszi. úgyis sokat lesz oda.
így pár nap alatt túltettem magam az ügyön, bár a -számomra- kevés találka, és kevés program nem dobja fel a kedvem. a részben az időjárás hibája is, meg az egyetlen bikinié, ami jól áll rajtam, csak sajna csillagászati összegbe kerül.

 

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsencimeablogomnak.blog.hu/api/trackback/id/tr223044655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása