bolondnap és holnap-szülinap

2010.04.01. 20:17

 nincs gáz, csak az van, hogy minden szarér' csinálom a hisztit, kapcsolatikus [apokalipszis = világvége --> kapcsolatipszis = a kapcsolat vége ] képek cikáztak a szemeim előtt, és mikor kétségbe vagyok esve, olyankor nagyon elhagyom magam, elég fura tudok lenni...

a helyzet normalizálódott, a szerelem megvan, de az ingerküszöb alacsony mindkettőnknél,  hülyeségekért duzzogok, és csak tovább rontom a helyzetet. ő is hisztizik néha, olyankor én is elkezdem a hisztit, hogy utálom, ha hisztizik.:D

holnap tragus piercing, kinéztem egy helyet, a honlap alapján NAGGYON fasza, és állítólag náluk van a legnagyobb pc-választék. kicsit [nagyon] izgulok, mikor csak simán a porcba csinálták, az egyáltalán nem fájt, de ROHADTUL  nem volt szakszerű [2 éve egy kozmetikus fertőtlenítéssel, de az érzéstelenítést mellőzve belövő pisztolylyal].
a holnap fájdalommentes szúrást ígér, ami talán túlzás, de szeretném a legkevesebb fájdalommal megúszni (:
ha tényleg tetszeni fog a hely, belinkelem a szalon lapját, és esetleg egy kis reklámszöveget is írok, bár ez egy [szerencsére] ismeretlen blog, de hátha valaki pont erre jár, aki olyat keres, amit itt megtalál.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsencimeablogomnak.blog.hu/api/trackback/id/tr801887733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsı' 2010.04.04. 18:33:09

Happy Birthsday Hunci!! :D
Fosi xd
süti beállítások módosítása